0
clear
  • 7 Db Tartós Gyakorlati Hímzés Transzfer Kit Hímzés Transzfert biztosít Kényelmes Markolat a Varrás Minták (Vegyes Színekben)
  • -20%
  • -20%
7 Db Tartós Gyakorlati Hímzés Transzfer Kit Hímzés Transzfert biztosít Kényelmes Markolat a Varrás Minták (Vegyes Színekben)

7 Db Tartós Gyakorlati Hímzés Transzfer Kit Hímzés Transzfert biztosít Kényelmes Markolat a Varrás Minták (Vegyes Színekben)

HUF 2.00

Elérhetőség
Rendelhető

- SZÉLES körű ALKALMAZÁS : A hímzés transzfer esetben használják a varrás gyönyörű, valamint a különböző minták, mind a kiegészítők.A kívánt eredmény eléréséhez, csipke, fonal, a jobb fényes, jobb textúra van szükség. - RÉGI KÖTÉS TECHNIKÁJA : tudod, a régi kötés technika, amely segítségével a hímzés transzfer vezeti a sort, vissza előre, inkább, mint a tűt is.Ha szeretnéd elsajátítani ezt a technikát, akkor fogja meg a hímzés transzfer kit, te is sikeres. - JÓ VARRÁS KELLÉKEK : késztermékek vagy a merev, elegáns, a bonyolult minták, elsősorban a kör alakú, víz csepp alakú elliptikus kör. - TARTÓS, MINŐSÉGI : A hímzés transzfer készült, prémium minőségű anyagok garantálják hosszabb élettartamú.Még több, a mozgás nagyon könnyen használható. - SZÉLES körű ALKALMAZÁS : A hímzés transzfer esetben használják a varrás gyönyörű, valamint a különböző minták, mind a kiegészítők.A kívánt eredmény eléréséhez, csipke, fonal, a jobb fényes, jobb textúra van szükség. - RÉGI KÖTÉS TECHNIKÁJA : tudod, a régi kötés technika, amely segítségével a hímzés transzfer vezeti a sort, vissza előre, inkább, mint a tűt is.Ha szeretnéd elsajátítani ezt a technikát, akkor fogja meg a hímzés transzfer kit, te is sikeres. - JÓ VARRÁS KELLÉKEK : késztermékek vagy a merev, elegáns, a bonyolult minták, elsősorban a kör alakú, víz csepp alakú elliptikus kör. - TARTÓS, MINŐSÉGI : A hímzés transzfer készült, prémium minőségű anyagok garantálják hosszabb élettartamú.Még több, a mozgás nagyon könnyen használható.Leírás Transzfer szövés ősi szövés technikáját.Anélkül, kötőtű, amíg egy kis komp húzza a szál oda-vissza, akkor képes lesz arra, hogy összeszedje végtelen gyönyörű mintákat.A komp' s kész termékek meglehetősen merev, slick.Jellemzők Szín : a képen látható módon. - Anyaga : Műanyag. - Méret : 6. 5x2x1cm. - RÉGI KÖTÉS TECHNIKÁJA : az tudja, hogy a régi kötés technika, amely segítségével a hímzés transzfer vezeti a sort, vissza előre, inkább, mint a tűt is.Ha szeretnéd elsajátítani ezt a technikát, akkor fogja meg a hímzés transzfer kit, te is sikeres. - SZÉLES körű ALKALMAZÁS : A hímzés transzfer esetben használják a varrás gyönyörű, valamint a különböző minták, mind a kiegészítők.A kívánt eredmény eléréséhez, csipke, fonal, a jobb fényes, jobb textúra van szükség. - JÓ VARRÁS KELLÉKEK : késztermékek vagy a merev, elegáns, a bonyolult minták, elsősorban a kör alakú, víz csepp alakú elliptikus kör. - TARTÓS, MINŐSÉGI : A hímzés transzfer készült, prémium minőségű anyagok garantálják hosszabb élettartamú.Még több, a mozgás nagyon könnyen használható.Csomag, Beleértve 7 x Hímzés Siklót.

A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval

【2 az 1ben】Az elektromos szőnyeg tufting fegyvert lehet használni, mint egy hurkot, vagy vágotthalom, csak helyettesíti az olló.Egy gép két funkció, egyszerűen kezelhető, könn

Please wait...